Crna hronika

Sukobin-Murićani: U autu pronađeno 15,3 kilograma skanka

Službenici Uprave policije MUP-a i Uprave carina su, u saradnji sa službenicima policije Republike Albanije, u vozilu otkrili nešto više od 15 kilograma skanka za koji se sumnja da je bio namijenjen krijumčarenju.
Sukobin-Murićani: U  autu pronađeno 15,3 kilograma skanka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i službenici Carinske ispostave Sukobin su, 05. jula 2016. godine oko 10,00 časova, na Zajedničkom graničkom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa službenicima albanske granične policije, kontrolisali vozilo „Renault Espace“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Republike Albanije E.A. (23) iz Tirane.

Policijski i carinski službenici su pregledom vozila, koji je obavljen prilikom ulaska ovog vozila na našu teritoriju, upotrebom specijalnih alata u kondicioneru klima uređaja, koji se nalazi u patosu sa spoljne strane, pronašli 21 pvc pakovanje. U ovim pakovanjima se nalazilo 15,3 kilograma biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. 

U skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i skank su preuzeli službenici granične policije Albanije radi procesuiranja.

Portal Analitika