Turizam

Riješeno pitanje održavanja ovogodišnjeg ''Sea Dance'' festivala

Predsjednik Opštine Budva, doc. dr Srđa Popović, danas je predstavnicima medija izjavio da je konačno riješeno pitanje održavanja ovogodišnjeg „Sea Dance“ festivala na Jazu, čime će se dodatno doprinijeti razvoju turizma i izgradnji pozitivnog imidža Budve i Crne Gore.
Riješeno pitanje održavanja ovogodišnjeg ''Sea Dance'' festivala
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik je istakao da su nevladinoj organizaciji ''Jaz – Mrčevo polje'' nedavno izmirena dugovanja za prethodnu godinu, čime su stvoreni uslovi za potpisivanje Ugovora o zakupu zemljišta za naredni jednogodišnji period.

Dodao je da je Opština Budva prihvatila i ispunila i najnoviji uslov ove ogranizacije da se godišnja cijena zakupa zemljišta za naredni jednogodišnji period povisi sa 60.000 na 80.000 eura, naglasivši da je visina cjelokupnog iznosa koji je Opština Budva izdvojila za ovogodišnji ''Sea Dance'' festival ukupno 300.000 eura.

Rečeno je i da je u toku procedura rješavanja više godina starih imovinsko-pravnih problema u vezi zemljišta u Grblju, što je bio jedan od zahtjeva mještana ovog kraja.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.