Politika

Sjutra NATO Info dan u Herceg Novom

Opština Herceg Novi i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO-u, u saradnji sa NVO Centar za razvoj evroatlanske misli i Ambasadom Republike Slovačke u Crnoj Gori, organizuju u petak 17. juna Info dan o evroatlanskim integracijama.
Sjutra NATO Info dan u Herceg Novom
Portal AnalitikaIzvor

Program će početi u 10 sati na „Trgu Nikole Đurkovića“ gdje će aktivisti NVO Centar za razvoj evroatlanske misli u direktnom razgovoru informisati građane o evroatlanskim integracijama Crne Gore i dijeliti informativni materijal o NATO-u.

NATO Info dan se nastavlja u Fakultetu za primjenjenu fizioterapiju, gdje će studentima predavanje održati predstavnik Ministarstva odbrane, potpukovnik Željko Radulović, komandant kontigenta u Avganistanu, ambasador Republike Slovačke u Crnoj Gori, Nj.E. g-din Roman Hlobenj  i nacionalni koordinator za NATO ambasador Vesko Garčević.

Oni će potom, uz predsjednicu Opštine Herceg Novi, Natašom Aćimović od 13 časova, učestvovati na okruglom stolu „NATO – siguran garant stabilnosti Crne Gore”, koji će se održati u sali Skupštine opštine.

Portal Analitika