Zabava

''Seks me više ne zanima rekla sam mu da nađe ljubavnicu''

Nakon 11 godina braka i dvoje djece Saira Khan (46) je rekla svom suprugu kako ona više nema želju za seksom i dopustila mu je da ima ljubavnica koliko želi.
''Seks me više ne zanima rekla sam mu da nađe ljubavnicu''
Portal AnalitikaIzvor

Želim da bude srećan, rekla je Saira Khan (46), poslovna žena i TV voditelka iz Velike Britanije nakon što je svojem suprugu Stevenu dala "zeleno svjetlo" da slobodno spava s drugim ženama jer ga ona više ne može zadovoljiti u krevetu. Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god se trudila ne može više da probudi tu strast u sebi. Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje djece.

Prije smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svog supruga jako volim, mazimo se i lijepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose, izgubila sam interes. Izgubila sam strast i počela sam tražiti izgovore zašto ne želim voditi ljubav dok napokon nisam shvatila kako to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebao naći drugu ženu s kojom će imati seksualni odnos - ispričala je Saira, a prenio Daily Mail.

Ona je o svojoj odluci iskreno progovorila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i napisali kako je vrlo hrabra, a drugi ju osuđuju.

 </p>

Portal Analitika