Zabava

Upoznajte najseksepilnije političarke na svijetu

Ko je rekao da političari moraju da budu muškarci srednjih godina sa naočarama i bradom? Posljednjih godina žene su počele da dominiraju političkom scenom širom svijeta. Sve više možemo da vidimo u skupštini žene koje izgledaju nevjerovatno moderno i lijepo.
Upoznajte najseksepilnije političarke na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

One su našminkane besprekorno, imaju frizuru po posljednjoj modi, prate trendove kad je odijevanje u pitanju i definitivno predstavljaju najseksipilnije političarke na svijetu:

Nikol Mineti

politics-2

Nikol (31) je po struci stomatolog, ali je odlučila da se posveti politici. Pažnju medija je privukla kada je optužena da je dovodila žene na kontroverzne zabave kod, sada već bivšeg premijera, Silvija Berluskonija. Takođe su istraživane i njene sumnjive aktivnosti tokom bavljenja politikom.

Tokom trajanja sudskog procesa nisu prošle nezapaženo njene fotografije iz ranijih perioda na kojima izgleda nevjerovatno seksi. Na žalost, osuđena je na 3 godine zatvorske kazne.

Alina Kabaeva

politics-3

U periodu od 2007 do 2014. godine, muškarcima koji su radili u Ruskoj Dumi nije bilo lako da se skoncentrišu na posao, jer im se u tom periodu pridružila Alina Kabaeva.

Ova političarka je prije svog posla u Dumi bila poznata kao atletičarka i model sa naslovnih strana Vog i Maksim magazina. U tom periodu su počele da kruže glasine kako je i sam Vladimir Putin bacio oko na lepu Alinu, te da zbog nje napušta svoju suprugu.

Maria Rosaria Karfanja

politics-4

Dovoljno je da bacite jedan pogled na ovu Italijanku i da shvatite zašto je dospjela na listu najseksipilnijih političarki svijeta. Prije bavljenja politikom, Maria je bila zabavljačica i model. U politiku ulazi 2004. godine i od tada pa do sada je izuzetno aktivan član u Italiji.

Maria sada ima četrdeset godina i uspjela je da "preživi" čak i u vladi sada bivšeg ministra Silvija Berluskonija.

Zanimljivo je da je bila upletena u skandal oko telefonskog seksi razgovora sa Berluskonijem.

Svita Žaža

politics-5

Iako je u ranim četrdesetim ova libanska političarka postala je aktivna nakon hapšenja njenog supruga 1994. godine. Gdje god krene, kamere je prate i što je dokaz da je ona jedna od seksipilnijih političarki u svijetu.

 </p>

Izvor: superžena

Portal Analitika