Region

Pjevačica se oglasila poslije saznanja da joj se ponovo vratio rak!

Pjevačica Dona Ares ponovo se bori sa opakom bolešću, ali nijednog trenutka ne želeći da odustane.
Pjevačica se oglasila poslije saznanja da joj se ponovo vratio rak!
Portal AnalitikaIzvor

- Dragi moji, hvala što pišete, javljate se, pitate, što me niste zaboravili. Tačno je da sam na novim pretragama borim se i dalje na svoj način. Iščekujemo nalaze, nadam se najboljem, ili makar najblažem. Moja me hrabrost nije napustila! Mada sam osjetila kako u tom trenutku saznanja moje tijelo obuzima nekakav negativan osjećaj, tačnije strah, brzo sam ga razbila i neću da mislim unaprijed ništa- napisala je na svom Fesjbuk profilu Dona.

Pjevačica uprkos lošim vijestima, ipak je odlučila da nikada ne odustane od muzike.
- Takođe mi je drago da imam priliku  nastupati i najaviti nastup na veli koj dvodnevnoj manifestaciji na otvorenom "Stafet for livet" (Stafeta za život), borba protiv raka na danski način. Biće tu muzika, pjesma, zumba, hrana, piće, igre i ostali zanimljivi sadržaji. A sve u prirodi! Oni koji se bore ili su se borili, (Fighters) nose žute majice, pa ću i ja s ponosom da obučem svoju i ispričam svoju priču i naravno zabavim sve prisutne onako kako najbolje znam - muzikom, klavir, vokal i odabrani repertoar- kaže Dona Ares. 
Ona dodaje da neće dozvoliti da je saznanje pokoleba.

- Bilo je i gorih dana! Dokle god nismo došli do hemoterapije, dobro je!!! RAK u pravom smislu te riječi. Hemoterapija je najteže, najriskantnije i najgore iskustvo, sve ostalo je u poređenju s tim podnosljivo, zato ide život, al´ idem i ja!! Dalje- istakla je ona. (Puls)

 

Portal Analitika