Moda

SAMMS i Glavni grad: "Twin set" za još jedno ekskluzivno veče mode

Modeli brenda "Twin set", biće večeras predstavljeni na drugoj ekskluzivnoj modnoj reviji, u organizaciji kompanije SAMMS i Glavnog grada Podgorica, na platou kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom od 20 časova.
SAMMS i Glavni grad: "Twin set" za još jedno ekskluzivno veče mode
Portal AnalitikaIzvor

- Kolekcija "Twin set" za proljeće/ljeto 2016 donosi različite oblike i dezene, s akcentom na roze i plavu boju, a privući će dame koje su prepoznatljive po originalnom stilu i ne boje se modnog eksperimentisanja. Tim Simone Barbijeri prepoznat je po odabiru vrhunskih materijala, modelima koji su smjelo krojeni i uvijek ostavljaju utisak. Fuzija stilova u kojima preovladavaju hipi i boho šik, oduševiće modne sladokusce - ističu organizatori.

I večeras će publika vidjeti 40 modela koje će, pored ostalih, nositi specijalna gošća Emilija Vučinić. Osim nje, na modnu pistu se za ovu priliku vraćaju manekenke Sandra Barović i Jelena Krivokapić. Najavljeno je i gostovanje operske pjevačice Sare Vujošević.

Kako je Portal Analitka ranije najavio, riječ je o događaju u okviru proslave decenije od obnove nezavisnosti Crne Gore, koji je poklon Grada i kompanije SAMMS svim građanima Podgorice.

K.J.

Portal Analitika