Moda

Novi trend u bojenju kose zaludio slavne djevojke

Siva kosa, "balayage" ili "layage" su trendovi u bojenju kose koji su poharali modni svijet i frizerske salone. Posljednji trend u bojenju kose nosi ime "rose gold", a dobra vijest je da izgleda jednako privlačno.
Novi trend u bojenju kose zaludio slavne djevojke
Portal AnalitikaIzvor

Što predstavlja boja kose rose gold? Rose gold je mješavina crvenih tonova sa zlatnim naznakama i nježnim roze tonovima, a čini uspješan prelaz iz zimske boje kose dobijene balayage tehnikom.

- Možda ćete pomisliti: ako od frizera zatražite boju kose rose gold, da će vaša želja s lakoćom postati stvarnost, ali takva molba lako može da pođe po zlu, pri tome posebno mislim na pronalazak odgovarajuće nijanse. Predlažem da u frizerski salon dođete pripremljeni, po mogućnosti s fotografijama, kako bi frizer imao što jasniju sliku onoga što želite da postignete - otkriva "guru za bojenje kose" Danijel Palmer.

- Iako će rose gold odgovarati većini djevojaka, generalno najbolje pristaje onima tamnih očiju i svjetlijeg, žućkastog tena. Stručan kolorista u potpunosti će prilagoditi nijansu vašoj puti i boji očiju, zato ne bi trebalo da brinete o tome hoće li vam odgovarati ovaj trend - smatra Palmer.

Prva od poznatih koja je isprobala čari boje kose rose gold bila je glumica Ema Roberts zahvaljujući frizerki slavnih Niki Li.

Izvor i foto: Tportal.hr/ I.B./Profimedia

2404kosa
Portal Analitika