Fudbal

TROFEJ RADIJA CG: Šćepanović i dalje na čelu

Fudbaler Mladosti, Marko Šćepanović, sa 16 postignutih golova, vodeći je na listi strijalaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.
TROFEJ RADIJA CG: Šćepanović i dalje na čelu
Portal AnalitikaIzvor

Napadač Zete, Darko Bjedov, postigao je 14, Boris Kopitović iz Petrovca upisao je 12, a gol manje Dejan Zarubica iz Sutjeske.

Nekadašnji golgeter Budućnosti Darko Nikač strijelac je deset golova, po osam pogodaka postigli su Petar Vukčević (Grbalj), Šaleta Kordić (Sutjeska), Miloš Nikezić (Bokelj) i Ivan Marković (Rudar), dok su se po sedam puta u listu strijelaca upisali Pjeter Ljuljđuraj (Dečić) i Damir Kojašević (Mladost).

Golgeter Lovćena, Miloš Đalac, golman Rudara Miloš Radanović i Danko Kovačević iz Iskre postigli su po šest, a po jedan manje Bojan Kopitović (Grbalj), Miljan Vlaisavljević (Zeta), Bojan Lazarević (Dečić), Jovan Vučinić (Mornar) i Radomir Đalović (Budućnost).

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, dok je prošle najbolji bio golgeter Sutjeske Goran Vujović. 

Mina

Portal Analitika