Fudbal

Zidan: Znate, Ronaldo će uvijek tresti mreže

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan kaže da uvijek treba vjerovati u Kristijana Ronalda kada su u pitanju golovi.
Zidan: Znate, Ronaldo će uvijek tresti mreže
Portal AnalitikaIzvor

Ove sezone se pričalo da je 31-godišnji napadač u nešto 'slabijoj formi' nego ranijih godina, a momak sa ostrva Madeira 'odgovorio' im je sa 46 golova na 42 utakmice i 15 asistencija.

Posljednji šou u režiji spektakularnog Portugalca imali smo prilike da gledamo sredinom neđelje – kada je sâm pobijedio Volfsburg (3:0) – postigavši het-trik za plasman svog tima u polufinale Lige šampiona.

"Oduvijek je ovako sa Kristijanom. Postoje uvijek momenti kada napadač ne postiže golove, ali on nikada ne mora da brine zbog toga jer će on uvijek tresti mreže. Na njegovom licu možete vidjeti da je veoma srećan, a mi smo zadovoljni zbog svega. Uvijek ćemo se truditi da igrači budu srećni i opušteni. Takođe, Ronaldo će igrati protiv Hetafea", rekao jeZidan. 

'Kraljevski' klub igraće za plasman u finale elitnog takmičenja sa Mančester Sitijem, dok ga za vikend dočekuje duel sa Hetafeom. Madriđani, poslije serije loših rezultata Barselone, zaostaju četiri boda za liderom Primere iz Katalonije – šest kola prije kraja.

Portal Analitika