Abiznis

Nevena Marković dobila Samsung Galaxy S7 i godišnju pretplatu

Devetogodišnja Danilovgrađanka Nevena Marković, nakon završenog prvog od šest kola nagradne igre Pobjede i Telekoma, dobitnica je telefona Samsung Galaxy S7.
Nevena Marković dobila Samsung Galaxy S7 i godišnju pretplatu
Portal AnalitikaIzvor

Uz vrijedan telefon, PR menadžerka te kompanije Marija Ražnatović uručila joj je i besplatnu godišnju pretplatu u vrijednosti od 9,9 eura mjesečno. Sa Nevenom su po nagradu došli majka Milica i đed Ranko Strugar.

Isplatio se trud

Nevenin đed Ranko Strugar ispričao je kako je po nagovoru unuke odigrao nagradnu igru.

- Pobjedu čitam više od 40 godina, ali nikad ranije nijesam slao kupone za nagradnu igru. Nevena me je nagovorila da isječem kupone i talon i da ih pošaljem na njeno ime, jer joj se mnogo svidio telefon kojim nagrađujete čitaoce. Učinio sam joj. Nije mi bilo teško da dođem iz Danilovgrada i dostavim kovertu. Sada mi je posebno drago zbog nje, ali i zato što se trud isplatio – kazao je Strugar.

Kako je dodao, nastaviće i dalje da šalje kupone za nagradnu igru jer, kako je naveo ,,ako smo dobili sad, znači da možemo ponovo”.

Nevena kaže da je prezadovoljna nagradom. Kako je navela, pohađa četvrti razred osnovne škole i odličan je đak, a i ranije je koristila ,,pametni telefon”, pa će se, kaže, lako snaći i sa novim.

- Ovaj je puno bolji od starog telefona. Baš je lijep. Ima veliki ekran, što će mi dobrodoći prilikom korišćenja interneta u obrazovne svrhe, kao i društvenih mreža – kazala je srećna dobitnica.

Igra se nastavlja

Iz velikog broja koverti koje su nam stigle, Pobjedina komisija je izvukla onu na kojoj je pisalo ime dobitnice Nevene Marković, sa talonom i kuponima iz prvog kola.

Kompanija Telekom i Pobjeda čestitaju srećnoj dobitnici, a ostalim čitaocima želimo više sreće u ovom, kao i u narednim kolima.

U petak  je u Pobjedi izašao i posljednji kupon drugog kola, a u subotu izlazi talon, kao i džoker. Izvlačanje imena dobitnika drugog kola nagradne igre biće u četvrtak 21. aprila u 13 sati.

 

 

Portal Analitika