Zanimljivosti

HOROSKOP ZA 31. MART: Djevice, poslušajte partnera!

Saznajte što vam zvijezde predviđaju za danas…
HOROSKOP ZA 31. MART: Djevice, poslušajte partnera!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

OVAN

Posao: Ponekad ste isuviše rasijani, zbog problema koje imate. Ne pomišljajte na brza rješenja, jer su problem malo veči od uobičajene situacije. Pomoć prijatelja neće izostati, ali isto tako neće biti dovoljna.

Ljubav: Nemate namjeru da odustanete od osobe koja vam se dopada, makar bili u neku ruku sami. Iluziju koju imate ne donosi vam nešto više, pa se savjetuje da se bavite hobijem i češće izlazite u veće društvo.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

BIK

Posao: Imate dovoljno šanse kada su poslovni aranžmani u pitanju. Nećete se mnogo dvoumiti oko onoga što vam se nudi jer smatrate da se već nešto može steći u finansijskom smislu na početku dana.

Ljubav: U suštini ako vam se bude pojavio mlađi partner možete biti podstaknuti da nešto konkretno promijenite i uđete u novu priču.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

 

BLIZANCI

Posao: Imate odličan stav kao i ideje koje možete odlično da naplatite a naročito kroz timski rad koji ćete imati.

Ljubav: U suštini kod vas se osjeća prekretnica kada je u pitanju izbor. Odlučićete se za ono što vam donosi solidno bolju emotivnu satisfakciju.

Zdravlje: Problem sa solarnim pleksusom.

 

RAK

Posao: Merkur vam daje posebno znanje i istraživački duh, kada su u pitanju nove poslovne šanse koje priželjkujete. Pokušavate da se domognete boljih partija. Uspjećete u svojoj namjeri.

Ljubav: Partner je pomalo površan i ima dosta naglašen ego i ne dozvoljava da se prelazi preko njegove riječi kada je u pitanju konkretna odluka.

Zdravlje: Jačajte krvnu sliku.

 

LAV

Posao: Ponekad imate više interesovanja. Ono za što ćete se odlučiti, naravno mora da odgovara vašem senzibilitetu koji je povezan sa poljem novca.

Ljubav: Imate dosta maštovit pristup i nijeste sami u priči koja vam se nudi više kao obaveza. Budite pomalo mangupi kada su u pitanju konkretne stvari i pitanja na koje do sada nijeste imali odgovor.

Zdravlje: Naglašena tahikardija.

 

DJEVICA

Posao: Pokušajte da uvedete treću osobu u posao jer vam je ponekad loša slika aktivnosti u onom smislu gdje ne završavate na vrijeme svoje obaveze pa se uviđaju određeni propusti.

Ljubav: Problemi u braku su značajni jer je neko od vas isuviše ljubomoran i podložan sugestijama sa strane. Poslušajte što partner ima da kaže povodom toga.

Zdravlje: Bešika trpi ovaj put.

 

VAGA

Posao: Ponekad vas guši sama pomisao da ste mogli da imate mnogo više ali sa stavom koji je kod vas prisutan osjeća se i vaša kolebljivost i često sklonost radikalnalnim promjenama.

Ljubav: Probudili ste se iz zimskog sna. Partner je pomalo ljubomoran na vašu ličnu popularnost pa morate ponekad da se pravdate kada su u pitanju sitna prebacivanja koja vam ne odgovaraju.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

 

ŠKORPIJA

Posao: Kolebljiv stav kada su u pitanju rješenja na drugoj strain zakona vas vode povremeno u jednu propast. Nijeste svjesni u što trenutno ulazite kroz poslovnu sliku.

Ljubav: Partner može da posumnja na vaš stav po pitanju avanturističkog duha i do te mjere da je sklon raskidu na radikalan način.

Zdravlje: Dodatni oprez kada je stomak u pitanju.

 

STRIJELAC

Posao: U organizaciji u kojoj radite ne cvjetaju ruže već neko vrijeme i toga je većina svjesna. Morate biti kreativniji u poslu kojim se bavite i sitnim koracima da pokušate da se dobro organizujete u radnoj sredini.

Ljubav: Ukoliko se radi o partneru koji je nov ne odustajte od svojih ideja i avanturističkog duha.

Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

 

JARAC

Posao: Svoji ste i neko ko je čvrsto na zemlji, kada su sitne provokacije u pitanju. Imate čvrst karakter i ne želite da se mijenjate pod uticajem sredine.

Ljubav: Ukoliko još nijeste spremni nešto da promijenite nije fer da povremeno osjećate da vam je partner nevjeran i da prisiljavate sebe da ostanete tamo gdje vam nije mjesto.

Zdravlje: Cirkulacija.

 

VODOLIJA

Posao: Mogućnosti imate ali isto tako i da ih ne prihvatite jer nijeste možda razmišljali da je to nešto bitno u vašoj karijeri. Ispravite trenutnu grešku vašeg biznisa.

Ljubav: Nekome ste isuviše simpatpatični da bi vas zaobišao. Imaćete udvarače, a ovo se naročito odnosi na mlađu populaciju.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

 

RIBE

Posao: Neko vam namjerno sugeriše što treba da radite, ali vi ne želite takav tretman u onoj mjeri kako vam se plasira.

Ljubav: Karmička ljubavna priča vam se ponovo aktivira. Nijeste to sami prizvali koliko ste skloni trenutno samo malo većoj manipulaciji.

Zdravlje: Povremeno imate gastritis.

Izvor: www.astrousluge.com

foto: dnevne.rs

Portal Analitika