Moda

Mercedes Benz Fashion Week Montenegro” počinje 15. aprila

,,Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro” počinje 15. aprila. Na ovoj modnoj manifestaciji predstaviće se crnogorski i dizajneri iz inostranstva.
Mercedes Benz Fashion Week Montenegro” počinje 15. aprila
Portal AnalitikaIzvor

Održavanje Crnogorske nedjelje mode ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji. Manifestacija će privući veliku medijsku pažnju jer je planiran dolazak predstavnika evropskih medijskih kuća, a gostovanjem inostranih umjetnika i dizajnera kod nas, Podgorica će ostvariti mnoge poslovne kontakte sa velikim brojem gradova Evrope, navodi se u saopštenju Nacionalne modne komore Crne Gore, koja je organizator događaja.

Prve noći pod nazivom,,Burra Fashion Day” kolekcije će u Podrumu vina Šipčanik-Plantaže predstaviti  Bata Spasojević, Edita Nimanbegu,  IbroVu, Milena Đurđić i Sanja Bobar. Biće upriličena i promocija kozmetičke linije –parfema Emine Jahović-Sandal posredstvom drogerija Dama, koji su njeni ekskluzivni zastupnici za crnogorsko tržište.Već 17. aprila u okviru ,,Hipotekarna banka Fashion Day” u Capital Plazi biće organizovana izložba instalacija Jelene Đukanović i fotografija ReljeErakovića. U okviru ,,Carlling Fashion Day” u atrijumu Capital Plaze 19. aprila svoje kolekcije prikazaće Tijana Todorović, Donka Stankovski, Milena Vujačić, Antony Morato by Paradiso,Mirjam Bernard Varga i MAVI.

Zvanični fotograf događaja je Miodrag Marković. Za scenu je zadužena firma L&G DESIGN iz Ulcinja.

Zaštitno lice manifestacije ,,Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro” je bivša Miss Slovenije i Miss Universe Slovenije, jedna od najuspješnijih slovenačkih manekenki Iris Mulej. Na manifestaciji će se koristiti zvanična šminka kuće Prestige cosmetics. Zvanični partner zadužen za vizuelni identitet u dijelu šminke i frizura je tim ,,Zoran”. (Mne Magazin)

Portal Analitika