Moda

Živković: Ulaskom među 10 najljepših ostvarila sam dobar rezulat

Ivana Živković predstavljala je Crnu Goru na takmičenju za mis Evrope koje je prethodne sedmice održano u Bejrutu. Lijepa Ivana, za Portal Analitika, prenosi utiske sa ovog takmičenja na kome je ušla među 10 najljepših.
Živković: Ulaskom među 10 najljepših ostvarila sam dobar rezulat
Portal AnalitikaIzvor

“Oni koji me poznaju znaju da su moje najveće strasti fotografija i muzika a upravo zbog njih sam učestvovala na izboru za mis. Moje fotografije namijenjene muzičkom spotu je preko interneta slučajno našao menadžer organizacije Miss Glob Alžir i ponudio mi da me poveže sa organizacijom Miss Europe World koja u Bejrutu organizuje izbor za mis. Nisam znala ništa o tome, tražila sam dodatne informacije i razgovarala sa prijateljima sve dok se nisam dobro informisala”, kaže Živković.

Dodaje da je u Bejrutu je bilo lijepo.

“Imali smo male ekskurzije, obilaske kulturnih objekata i posjete firmama koje su sponzori manifestacije a istovremeno pripreme za glavno veče. Vozili smo se autobusom koji je na sebi imao slike svih učesnica. Imali smo stalno obezbeđenje i nije nam bilo dozvoljeno da se samostalno krećemo po gradu. Hrana je drugačija nego kod nas. Meni se svidio veliki i zanimljiv izbor jela sa tjesteninom i povrćem”, navodi ona i dodaje da je na izboru ušla u prvih deset što je za mene dobar rezultat.

ivana-2“To kažem zato što treba znati da na rezultat utiču mnoge stvari. Osim konkurencije lijepih djevojaka, uticaj imaju veze, poznanstva, preporuke, lobiranje sponzora, uticaj agencija iz kojih dolaze modeli i ko zna šta sve još. Međutim, nakon takmičenja dešava se nešto zanimljivo. Menadžeri modnih i marketing agencija iz Dubaija su se jako zainteresovali za mene. U razgovoru su mi rekli da sam ja bila njihov favorit. Ponudili su mi saradnju i uslove koji su bolji nego što su dobile pobjednice izbora. Nisam ništa ni prihvatila ni odbila. Ostao je dogovor da razmislim nekoliko mjeseci a oni će mi poslati sve njihove ponude. Tih dana se na društvenim mrežama pojavila slika pobjednice iz Francuske i mene gdje sam ja predstavljena kao prva pratilja. U konačnom  rezultatu dobila sam više od očekivanog i ako ćemo da govorimo o ličnom osjećaju ja se osjećam kao pobjednica”, ističe Živković.

Kaže da želi da se zahvali na podršci svojoj porodici, muzičkom timu „Krug“ i firmi „Kameleon boje i lakovi“.

“Bilo mi je lijepo ali mi je ipak bolje ovdje gdje me je dočekala moja porodica, čista pijaća voda iz česme, sigurnost na ulicama i mnoge druge stvari kojih tamo nema. Sve mi se ovo desilo neplanirano i brzo. Sada želim da se odmorim, posvetim privatnim obavezama i novom muzičkom projektu, bez intervjua i gostovanja u medijima. Čim bude završen novi projekat na kojem radim, obratiću se javnosti”, zaključila je Živković.

Redakcija Portala Analitika želi Ivani uspješan nastavak karijere.

 

 

 

Portal Analitika