Politika

Jovana Krivokapić predsjednica Omladine SD

Omladina Socijaldemokrata Herceg Novog je održala izbornu Konvenciju 12. marta, na kojoj je formiran odbor u čiji je sastav ušlo 33 omladinca, a za predsjednicu je, jednoglasnom podrškom, izabrana Jovana Krivokapić.
Jovana Krivokapić predsjednica Omladine SD
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Konvencija je bila prilika da se nakon održanog prvog Kongresa Omladine SD-a dogovore budući koraci u djelovanju omladinske strukture u hercegnovskoj opštini, sa posebnom pažnjom na veću uključenost mladih u ona pitanja koja su  značajna za njih, a tiču se lokalne zajednice", saopšteno je iz SD-a.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović koji je kazao da je ponosan na Omladinu Socijaldemokrata, jer je, kako je rekao, evidentno da se ulaže ogroman trud i energija kako bi se struktura organizacije u potpunosti i kvalitetno formirala, a to je pokazano i na primjeru ovog odbora.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Ahmed Zajmović istakao je da ne sumnja da će ovaj odbor uložiit maksimalan napor kako bi se postigli najbolji rezultati, a da će u ostvarivanju tog cilja uvijek imati bezuslovnu podršku sa centralnog nivoa OSD-a.

"Svojim primjerom pokažite da vrijedan rad i posvećenost vode ka napretku i uspjehu.  Ono što je najvažnije jeste da timskim  duhom i kreativnošću gradite svoju organizaciju, uvijek njegujući međusovno povjerenje i saradnju", poručio je Zajmović.

Novoizabrana predsjednica najavila je da će u predstojećem periodu  sve aktivnosti ovog odbora biti vrlo pažljivo i ozbiljno planirane, sa namjerom da upravo mladi OSD-a budu najbolji promoteri izvorne socijaldemokratije u ovom gradu.

"Ono za šta se načelno zalažemo u našem programu i ono što je naša osnovna ideja, biće samo dobra polazna tačka za konkretno djelovanje. Fokusiraćemo se na to da  mladima predstavimo našu politiku i pokažemo da smo upravo mi najbolji izbor za  mlade Novljane, koji će, vjerujem, u još većem broju pristupati našoj organizaciji", kazala je predsjednica OSD Herceg Novi. 

Osim predsjednika Omladine SD-a Ahmeda Zajmovića, sastanku su prisustvovali i potpredsjednici OSD-a Ivona Vuković i Marko Vujović, kao i Aida Kerović i Nikola Zirojević.

Portal Analitika