TV / Film

Stigao trejler za šestu sezonu "Igre prijestola" (VIDEO)

Proljeće je počelo, ali u svijetu Sedam Kraljevstava zima dolazi. Dugo očekivani trejler za 6. sezonu popularne serije je stigao, a uslijedila su mnogobrojna nagađanja o sudbini omiljenih likova.
Stigao trejler za šestu sezonu "Igre prijestola" (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Kao što mnogi znaju, serija je po prvi put prestigla pisca Džordža Martina, što znači da se sada nalazimo na teritoriji koja je nepoznata čak i ljubiteljima knjiga.

U takvoj situaciji, spomenuti trejler nam daje jedine naznake o tome šta možemo da očekujemo od nove sezone koja premijeru ima 24. aprila.

Jedna od stvari koje raduje je to što se Bren Stark vraća poslije pauze koju je imao u 5. sezoni. Ne samo to, on se u jednoj sceni susreće za Kraljem Noći, gospodarom zlokobnih Bijelih hodača.

Sersei i Džejmi, posle niza katastrofalnih događaja za porodicu Lenister, planiraju svoje sljedeće poteze, a izgleda da oni uključuju Gregora Klagejna, poznatijeg kao Planina, koji je u prošloj sezoni ustao iz mrtvih.

Kada je u pitanju Deneris,ona je prikazana bez svojih zmajeva, nemoćna i okružena Dotracima koji ju sprovode u Vaes Dotrak. Nju će pokušati da spasu Dario Naharis i ser Džora Mormont, a njihova potraga će ih odvesti do zabačenih predjela Vesterosa.

U trejleru se pojavljuju i Teon Grejdžoj, njegov ujak Euron, Arja Stark, Davos, i mnogi drugi.

Nijesmo naravno zaboravili Džona Snoua, on se spominje, pa i pojavljuje, a u kom kontekstu- pogledajte sami.

 

Portal Analitika