Društvo

Rade Popović podnio ostavku

Rade Popović, direktor Komunalnog d.o.o. podnio je ostavku. U pismenoj ostavci, dostavljenoj redakciji Radio Tivta se kaže:
Rade Popović podnio ostavku
Portal AnalitikaIzvor

„Obavještavam javnost da sam dan 19. februara 2016. godine podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora DOO „Komunalno“ Tivat. Za ovakvu odluku sam se odlučio isključivo vodeći se moralnim i profesionalnim motivima, u situaciji kada je jedan dio politikanske javnosti u Tivut pokušao da grubo zloupotrijebi jednu tehničku grešku u dnevno političke svrhe. Na taj način su pokušali obesmisliti jedan ozbiljan, veoma zahtjevan i odgovoran posao, koji sam, zajedno sa saradnicima u Komunalnom, uspješno realizovao tokom posljednjih 13 godina.
Vjerujući u sud javnosti želim da istaknem da, bez obzira što nije nanijeta šteta Komunalnom, kao i da ni građani neće biti ni najmanje oštećeni, ipak osjećam objektivnu odgovornost, jer sam kao direktor i najodgovorniji za rad Komunalnog, pa i za propuste ovakve prirode.
Sa ponosom ističem da sam imao uspješnu saradnju sa svim predstavnicima lokalne uprave u Tivtu u prethodnom periodu i vjerujem da je uređenost i čistoća našeg grada prepoznata, ne samo od građana Tivta i naših turista, već od investitora, koji su zajedno sa svima nama doprinijeli da Tivat doživi preporod posljednjih deset godina. Zahvaljujem se svim saradnicima i građanima Tivta na saradnji - kaže se u pismu Rada Popovića.

Portal Analitika