Politika

Omladina SD Bar: Najjača snaga barskih Socijaldemokrata

Sastanak Omladine Socijaldemokrata Bara, koji je održan 18. februara, bio je prilika da članovi omladinske organizacije sumiraju sve njihove aktivnosti u prethodnom periodu, otkad je izabrano novo i ambiciozno rukovodstvo, saopšteno je iz Socijaldemokrata.
Omladina SD Bar: Najjača snaga barskih Socijaldemokrata
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Omladine SD Bar, Stefan Šušter, istakao je da su “mlade Socijaldemokrate uradile mnogo na jačanju partijske infrastrukture i da su apsolutno spremni za državne izbore koji nas očekuju.”

“Značajan broj sugrađana i sugrađanki je prepoznao naše aktivnosti u prethodnom periodu i pružio nam veliku podršku, što nam daje veliki podstrek i sveukupno doprinosi borbi za kvalitetniji život svih nas”, rekao je Šušter.

Takođe, mlade Socijaldemokrate su usvojile listu delegata koji će ih predstavljati na I Kongresu Omladine Socijaldemokrata CG.

Delegati koji će predstavljati OSD Bar na I Kongresu Omladine Socijaldemokrata Crne Gore su: Drago Drobnjak, Marina Trceta, Afrim Berjašević, Darija Marđokić, Srđan Vuksanović, Nina Planinić, Sead Đečbitrić, Jovana Ostojić, Dejan Janković, Elvis Bišević, Aldijana Metović, Željko Milić, Benjamin Divanović, Andrea Masoničić, Nikola Đurović, Jasmin Sulejmanović, Jelica Pajović, Marko Markoč, Samir Čobić, Armin Međedović, Milo Novaković, Memo Odžić, Mario Vučetić, Amar Gerina, Miloš Janković, Admir Demirović, Đorđo Đokvučić i Samir Čejović.

Portal Analitika