Politika

Petković: Pokazaćemo snagu mladih Socijaldemokrata Tivta

Omladina Socijaldemokrata Tivta je spremna da svojim predanim radom, inovativnošću i kreativnim idejama doprinese što boljem rezultatu SD-a na predstojećim lokalnim izborima i iz pozicije vlasti radi na poboljšanju uslova života u svom gradu, poručeno je sa sastanka održanog u susret I Kongresu Omladine Socijaldemokrata Crne Gore.
Petković: Pokazaćemo snagu mladih Socijaldemokrata Tivta
Portal AnalitikaIzvor

Tokom sastanka se razgovaralo o predstojećim lokalnim izborima i aktivnostima mladih. Takođe, izbrani su i delegati za I Kongres Omladine SD-a, pa će tako Tivat predstavljati: Igor Petković, Davor Brkan, Ivan Kašćelan, Anastasija Tanasković, Jasmin Radončić, Katarina Tanasković i Ante Zuvela.

„Mladi ljudi su snaga Socijaldemokrata ne samo u Tivtu, već u cijeloj Crnoj Gori. Drago nam je što smo dio tima koji kroz konkretne planove i mjere tretira pitanje ekonomskog položaja mladih. Uvjereni smo da će u narednom periodu jasna i konkretna politika Socijaldemokrata, a samim tim i Omladine SD-a, donijeti dobre rezultate za dobrobit svakog mladog čovjeka u našoj lokalnoj zajednici''- poručio je Igor Petković, predsjednik Omladine SD-a Tivta.

Portal Analitika