Društvo

JU Kakaricka gora: Štićenici i gosti odigrali turnire u stonom tenisu i šahu

Povodom Međunarodnog dana života koji je širom svijeta obilježen 12. februara, u Javnoj ustanovi za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica na Kakarickoj gori, organizovan je turnir u stonom tenisu i šahu.
JU Kakaricka gora: Štićenici i gosti odigrali turnire u stonom tenisu i šahu
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, na ovaj dan se širom svijeta slavi život, a akcenat se stavlja na brigu o tijelu i sveukupnom zdravlju.

Turniru koji se već nekoliko godina organizuje ovim povodom su, osim klijenata koji su na rezidencijalnom tretmanu prisustvovali nerezidenti, predstavnici NA u Crnoj Gori i članovi stonoteniskog kluba "Spin", a najboljima su dodijeljene diplome.

- Svakog čovjeka vrednujemo kao osobu i volimo takvog kakav jeste - bez obzira na njegovo fizičko ili mentalno zdravstveno stanje i bez obzira na njegove osobine. Od prvog trena svog postojanja, čovjek kao biće zahtijeva u svojoj cjelokupnosti bezuslovno poštovanje i ljubav, jer ljubav je otvaranje, davanje a svaki egoizam, kojim se čovjek opredjeljuje za lične interese, kvari i onesposobljava čovjeka u najdubljim segmentima njegovog bića - poručili su učesnici turnira. 

1602kakaricka1
Portal Analitika