Region

Nestala Beograđanka pronađena mrtva

Beživotno tijelo Beograđanke Sanje Grujić-Blagojević, koja je nestala još početkom januara, pronađeno je prije dva dana na lijevoj obali Dunava, u blizini Pančevačkog mosta.
Nestala Beograđanka pronađena mrtva
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Leš koji je plutao primijetili su prolaznici i o tome obavijestili policiju, a na obdukciji i prepoznavanju utvrđeno je da je riječ o nestaloj ženi.

Četrdesetogodišnja Sanja, članica plesne škole "Danca del arte Belgrado ", krenula je tog kobnog 4. januara na posao oko podneva, ali se tamo nikada nije pojavila. Torbu sa njenim ličnim stvarima i dokumentima pronašli su prolaznici na Pančevačkom mostu. Među stvarima se nalazilo i oproštajno pismo u kojem, međutim, nije decidno navedeno da želi da digne ruku na sebe, ili da nekuda ode.

- Od početka je sve ukazivalo na to da se radi o samoubistvu, ali smo se mi do posljednjeg trenutka nadali da ćemo je pronaći živu - rekao je za "Novosti" Sanjin sin Filip. - Na žalost, dogodilo se ono od čega smo strijepili. I dalje ne možemo da vjerujemo da je digla ruku na sebe. Nikada nam nije pričala da je bila nesrećna. Ipak, drago nam je da su, makar, pronašli tijelo.

Sahrana Sanje Grujić-Blagojević biće održana u subotu, na groblju Mali zbeg u Borči.

Novosti.rs 

Portal Analitika