Politika

RADUNOVIĆ: Kojem Ivanoviću da vjerujemo?

Funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović poručio je, putem svog Fejsbuk naloga, kako direktor Vijesti Željko Ivanović olako mijenja stavove i mišljenja o budućnosti zemlje.
RADUNOVIĆ: Kojem Ivanoviću da vjerujemo?
Portal AnalitikaIzvor

On je u svom posljednjem postu na toj društvenoj mreži građane podsjetio na medijsku i ličnu podršku koju je Ivanović davao protestima Demokratskog fronta i na činjenicu da je naglo promijenio stav o tome.

- Prije tri mjeseca, pred veliki miting 24. oktobra Ivanović je tvrdio da Milo Đukanović ne smije više biti dio bilo koje priče o budućnosti države, nezavisno od epiloga skupa. Danas ohrabruje svoje favorite da uđu u Milovu vladu. Kojem Ivanoviću da vjerujemo - zapitao se Radunović na Fejsbuku.

On je uz taj komentar postavio i isječak iz ranije Ivanovićeve kolumne naslovljene „Vidimo se u subotu“ u kojoj on pohvalno govori o protestima DF-a i ocjenjuje kako nakon njih premijer Milo Đukanović ne može biti dio budućnosti Crne Gore, jer bi se ona u protivnom raspala.

Radunović se u prethodnom postu osvrnuo i na odluku Pozitivne da podrži aktuelnu Vladu ističući kako je bio naivan kada je mislio da ne postoji opozicionar koji bi to učinio.

- Evo, izgleda, ne daju kolege. Priznajem, bio sam naivan, mislio sam da nema opozicionara koji bi prihvatio da bude ministar u Milovoj vladi. Sada su na istoj strani sa tvorcem ove parole. Prihvatio ih sjutra ,,Kralj iz Rastoka“ ili šutnuo - naveo je Radunović na Fejsbuku.

Pobjeda 

Portal Analitika