Društvo

Raspisan konkurs za dodjelu studentske nagrade

Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za dodjelu studentske nagrade za najbolji naučno-istraživački, umjetnički i stručni rad studenata za 2015. godinu.
Raspisan konkurs za dodjelu studentske nagrade
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Pravo učešća na konkursu, kako je objavljeno na sajtu Univerziteta Crne Gore, imaju studenti osnovnih studija Univerziteta Crne Gore.

"Radovi se dostavljaju u štampanoj i elektronskoj formi (PDF format) ili u drugom odgovarajućem obliku (fotografija, video i/ili audio zapis i slično) za oblast umjetnosti, tako da se obezbjeđuje anonimnost autora. Radovi se dostavljaju nepotpisani sa šifrom koja se prilaže u zapečaćenoj koverti", navodi se u pozivu.

Kandidat, kako je navedeno, dostavlja još jednu zapečaćenu kovertu na kojoj je naznačena šifra rada, a u kojoj su podaci o autoru: ime i prezime, potvrda o studiranju, kontakt adresa i telefon.

"Završni, seminarski, pisani i drugi radovi studenata, koji su dio nastavnih obaveza, ne mogu se podnositi na konkurs. Rok za dostavljanje prijava je 15. maj 2016. godine. Zapečaćene koverte sa radom i podacima o autoru se dostavljaju na adresu Univerziteta Crne Gore, ulica Cetinjska br. 2, 81000 Podgorica, sa naznakom 'Prijava za dodjelu nagrade za najbolji naučno-istraživački, umjetnički i stručni rad studenta'. Odluku o dodjeli nagrada za najbolji naučno-istraživački, umjetnički i stručni rad studenata donosi rektor", navodi se u saopštenju.

Napominju da se nagrada sastoji od pisanog priznanja i novčane nagrade, uz objavljivanje rada u posebnom izdanju Biltena Univerziteta Crne Gore.

Portal Analitika