Politika

PzP: Premijer lično pogođen argumentacijom i patriotizmom predsjednika PzP-a

Umjesto ozbiljnih i sveobuhvatnih istraga, hapšenja i optuženja protiv članova kriminalne organizacije, Vlada i premijer lično podigli su lažnu krivičnu prijavu protiv Nebojše Medojevića, očigledno lično pogođen i iznerviran zbog upornosti, dobre obavještenosti, argumentacije i patriotizma predsjednika PzP, ističu iz te stranke.
PzP: Premijer lično pogođen argumentacijom i patriotizmom predsjednika PzP-a
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju pres službe ove stranke dostavljenom Portalu Analitika, navodi se kako "o švercu oružja iz i preko Crne Gore, koje se prodaje raznim opasnim terorističkim grupama, paravojskama, paramilicijama, pobunjeničkim grupama, pišu i istražuju u mnogim državama Evrope".

- Sve je više indicija koje ukazuju na postojanje osnovane sumnje da u Crnoj Gori djeluje jedna ili više organizovanih kriminalnih grupa koje se bave ovim opasnim kriminalnim aktivnostima. Nezaintersovanost policije, ANB, tužilaštva i nepostojanje niti jedne optužnicie, a kamoli presude u vezi šverca oružja i prodaje teroristima protiv bilo kojeg građanina Crne Gore, ukazuje na političku zaštitu od strane određenih struktura u vrhu režima - dodaju iz Pokreta za promjene.

Zbog toga pozivaju Specijalnog tužioca za organizovani kriminal i korupciju Katnića "da odmah pokrene sveobuhvatnu istragu o djelovanju ove ili ovih organizovanih kriminalnih grupa koje se bave švercom i prodajom oružja i eksploziva terorističkim organizacijama širom Evrope i svijeta".

- Nakon dobijanja pozivnice, djelovanje ove kriminalne organizacije i izostanak bilo kakvih rezultata tužilaštva, ANB i policije bi moralo postati i unutrašnje pitanje NATO i PzP očekuje da će NATO vrlo brzo postaviti ovo pitanje vrhu crnogorskog režima i tražiti hitne i vidljive rezultate u borbi protiv šverca oružja i eksploziva iz i preko Crne Gore. NATO ne može sebi dozvoliti dodatnu blamažu da podržava režim koji toleriše i koji se ne bori protiv šverca oružja i terorizma, kao ključih bezbejdnosnih prijetnje i izazova pred kojom se nalazi cijelo čovječanstvo. I pored višegodišnje prljave kampanje laži, spinova i podmetanja koju, po ličnom nalogu Diktatora, protiv predsjednika PzP vodi ANB, DPS, kontrolisani mediji, šaptačke divizije doušnika, istina polako ali sigurno izlazi na svjetlo dana i svakim danom je sve više građana Crne Gore koji vide da vrijeme potrđuje sve što su predsjednik i ostali poslanici i funkcioneri PzP-a govorili o najtežim anomalijama i bolestima ovog društva pod vladavinom korumpiranog i anticrnogorksog režima DPS - zaključuju iz PzP-a. 

Portal Analitika