Politika

PUPI uz Demos

Glavni odbor Partije udruženih penzionera i invalida Crne Gore (PUPI) jednoglasno je prihvatio prijedlog svojih članova da ta stranka stupi u jedinstven opozicioni blok sa Demosom, na čijem je čelu Miodrag Lekić.
PUPI uz Demos
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz PUPI-ja, opštinski odbori te stranke iz Plava, Bijelog Polja, Pljevalja, Žabljaka, Šavnika, Bara i Podgorice, kao i članovi Glavnog Odbora, zatražili su da PUPI odmah stupi u neposrednu saradnju i jedinstven opozicioni blok sa Demosom.

"Glavni odbor je jednoglasno prihvatio sugestije i predloge svojih članova i obavezao Predsjedništvo PUPI-ja da ispoštuje ovaj zaključak. Članovi Glavnog odbora su istakli da je Lekić zaslužio povjerenje, jer je to jedini čovjek u Crnoj Gori koji je na predsjedničkim izborima pobijedio kandidata DPS-a, ali mu je pobjeda oteta", kaže se u saopštenju.

Glavni odbor PUPI-ja je zadužio Predsjedništvo te partije da odmah razgovara sa predstavnicima vojnih penzionera i vojnih invalida radi objedinjavanja penzionerske populacije, zaštite svojih interesa i, kako se navodi, zajedeničkog i jedinstvenog djelovanja sa Demosom.

Izvor: Mina

Portal Analitika