Zabava

Muškarci najčešće varaju na...

Muškarci najčešće varaju upravo na svadbama. To su dešavanja na koja žene nikako ne bi trebalo da puštaju same svoje jače polovine, jer, izgleda, postoji najveća šansa da će upravo tamo počiniti prevaru.
Muškarci najčešće varaju na...
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Svadbena proslava očigledno pojačava želju za intimnim odnosom, i tada muškarcima lakše „popuštaju kočnice“.

Sajt IllicitEncounters.com sproveo je istraživanje na 2.000 ispitanika. Rezultati pokazuju da će čak 32 odsto muškaraca prevariti suprugu ili djevojku ako odu sami na vjenčanje, odnosno svadbu, 27 odsto na momačkoj večeri, 21 odsto na proslavama Božića i devet odsto na godišnjici mature.

Ista anketa pokazala je da je 37 odsto žena uvjereno da će ih muškarac prevariti na božićnoj proslavi, dok je 35 odsto ispitanica reklo da će ih voljeno biće prevariti na momačkoj večeri.

Samo 11 odsto žena bilo je, makar statistički, u pravu, rekavši da smatraju da je svadba najopasnija zona za preljubu.

Što je to u vezi sa vjenčanjima što čini da muškarci tako lako skrenu sa kursa?

Predstavnik sajta koji je sprovodio istraživanje predlaže ideju da svadbe predstavljaju smrtonosnu kombinaciju elemenata koji obezbjeđuju mogućnost za vezu za jednu noć - alkohol, ples, lijepo obučeni ljudi i pristup hotelskim sobama.

Tu je, naravno, i stari stereotip da je vjenčanje „depresivan“ događaj za one koji još nijesu zreli za put ka oltaru, i da se u tim momentima javlja prostor za ranjivost.

Portal Analitika