Zabava

Deset najvećih problema u seksu: Samo žene ih razumiju

U stalnoj ste nedoumici kada je frizura u pitanju. Mislimo na intimnu frizuru. Da li da budete prirodni? Da odete na brazilku? Da ostavite stazicu?
Deset najvećih problema u seksu: Samo žene ih razumiju
Portal AnalitikaIzvor

1. Kupili ste zavodljiv i skup donji veš, a on ugasi svijetlo, baci se na vas i uopšte ga ne primijeti. 

2. Konačno odlučite da prespavate kod njega, a onda shvatite da on spava na odvratnom dušeku, i to na podu. Pobogu, hvataju vas bolovi u leđima pri samom pogledu na taj improvizovani krevet. 

3. Kada vam frajer kaže da on koristi isključivo Magnume (kondomi za izuzetno obdarene frajere), vi morate da uložite nadljudski napor da ne prasnete u smijeh. Jer...mislim...stvarno...Magnum?! 

4. U stalnoj ste nedoumici kada je frizura u pitanju. Mislimo na intimnu frizuru. Da li da budete prirodni? Da odete na brazilku? Da ostavite stazicu? 

5. Dužni ste da upozorite frajera s kojim izlazite da su vam u toku oni dani u mjesecu. A tajming je uvijek i više nego pogrešan... negdje između napuštanja restorana i njegovog otkopčavanja vaše bluze... hm, da... 

6. Morate da odglumite kada završite u krevetu sa momkom koji nikako ne uspijeva da locira klitoris. Ok, ukusi su različiti, ali nam je anatomija svima manje više ista... 

7. Morate da istrpite taj iznenađeni pogled kada kažete da ne želite da gutate. Otkad je to postao ključni faktor poželjnosti žene? 

8. Vi ste kao problematični zato što odbijate seks dok ne stavi kondom. Stvarno? 

9. Ostanete da noćite kod njega, a onda umjesto da spavate, muku mučite kako da ujutru izgledate što bolje... 

10. Ako ne uspijete da diživite orgazam baš svaki put, problem je u vama. Ako glumite, opet je problem u vama. Ali zato svaki put kada ga doživite, zasluge idu njemu! (Super Žena)

 
 
 
Portal Analitika