Moda

Otvoren prvi High Fashion butik u Ljutoj

Direktorica i vlasnica modnog brenda LidaMard, Lidija Marđonović, priredila je večeras otvaranje svog prvog High Fashion butika u Ljutoj, kod Kotora.
Otvoren prvi High Fashion butik u Ljutoj
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od glavnih ciljeva otvaranja ovog butika je promocija inovativnog koncepta majstorskih rješenja  iz jedne ruke – od dizajna do izrade robe visoke mode. Naš cilj je da za pet godina napravimo brend koji će biti poznat u Crnoj Gori, a da za desetak godina u svim gradovima Jugoistočne Evrope bude po jedan LidaMard butik - rekao je PR i brend menadžer LidaMarda, Boris Marđonović.

Velikom broju zvanica i ljubitelja visoke mode na kamenom platou barokne crkve Sv. Petra u Ljutoj obratila se i Lidija Marđonović, koja je podsjetila da kreiranje LidaMard brenda započelo prije dvije i po godine.  - Moj koncept priče je ”Glamur trazi formu”  i u mom butiku ne možete naći ready to wear odjeću. Želja mi je da probudim svijest da smart shoping nije nagomilavanje robe u ormarima, nego doći kod krojača i dobiti prava i najbolja rješenja.

Predsjednica Udruženja krojačica visoke mode Rada Vujičić rekla je da žele da ohrabre sve one koji hoće da samostalno rade i stvaraju svoje brendove kako bi bili prepoznatljivi ne samo u Crnoj Gori, već i širom svijeta.

Modna kreatorka Marina Banović Džuver je pozdravila zvanice i obećala da će nagovoriti Lidiju da svoju modnu čaroliju pretoči u modnu reviju za pamćenje.

Među zvanicama je bila i golmanka ŽRK Budućnost Marta Žderić koja će uskoro, na svom vjenčanju nositi vjenčanicu LidaMard brenda.

Danijela Mujović, TV novinarka i vlasnica modne agencije Mondain Models iz Budve uručila je nagradu “LidaMard Fashionista” PR menadžerki Dragani Bećirović iz Podgorice, koja je pokazala najbolje znanje na LidaMard online kvizu o viskoj modi. Bećirović je dobila haljinu iz kolekcije Lidije Marđonović.

2609lidamard32609lidamard42609lidamard22609lidamard52609lidamard12609lidamard152609lidamard122609lidamard112609lidamard102609lidamard72609lidamard92609lidamard82609lidamard132609lidamard14

 

 

foto: I.B.

 

Portal Analitika