Moda

LidaMard brend priprema veče visoke mode u Kotoru na Ljutoj

Krojačica visoke mode i vlasnica brenda LidaMard iz Kotora prirediće u subotu, 26.09.2015. veliko otvaranje svog prvog High Fashion Butika na Ljutoj pod motom „Glamur traži formu“.
LidaMard brend priprema veče visoke mode u Kotoru na Ljutoj
Portal AnalitikaIzvor

Vrhunac večeri biće dodjela nove nagrade za izuzetne vještine u poznavanju visoke mode pod nazivom „LidaMard Skilful Fashionista“. Nagradu će uručiti TV novinarka i vlasnica modne agencije Mondain Models iz Budve Danijela Mujović. Do sada je učešće potvrdilo više od 100 uglednih ličnosti iz svijeta mode, privrede, lokalne politike i društva. 

Počasni gosti, koji će ujedno i rezati vrpcu su: Rada Vujičić, predsjednica Udruženja krojačica visoke mode Crne Gore – KrojiMo, Marina Banović Džuver, modna kreatorka iz Podgorice i Marta Žderić, golmanka Budućnosti, prvakinja Evrope u rukometu i reprezentativka Republike Hrvatske.

Jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije je promocija inovativnoga koncepta majstorskih rješenja iz jedne ruke. „Zanatska preduzeća moraju tražiti nove načine dolaska na tržište a ovo je moj odgovor na taj izazov“, kazala je direktorica i vlasnica ovog modnog brenda koji je osnovan prije dvije i po godine u Kotoru. 

Ona je pojasnila filozofiju svoje firme da ljudima nisu potrebna najjeftinija, nego najbolja rješenja. „U tome i jeste prednost majstorskih preduzeća, jer Vas krojač/ica visoke mode može stručno savjetovati i napraviti ono što Vam je obećao/la. Time se demonstrira inovativnost, raznolikost, tradicija i blizina stvarnom životu. Prednost za potrošače je promjena načina kupovine i ušteda. Umjesto spontane i nagonske kupovine na sniženjima, koja najčešće zahtijeva dodatne prepravke i rezultira nagomilavanjem garderobe, individualna moda podrazumijeva plan za idealan outfit i uživanje u njegovoj idejnoj i fizičkoj dopuni“.

Radi promocije ovog koncepta LidaMard brend, koji je inače akronim od imena i prezimena vlasnice, organizovao je osmomjesečnu kampanju „LidaMard Insider Secrets“ (LidaMard insajderske tajne) za više od 35 ženskih zanimanja. Epilog će biti online kviz koji se održava večeras od 19-20 h. 

 "Učesnica, koja uspješno opiše svoj stil, prepozna ženske tjelesne forme, siluete haljina i izreze, standarde kvaliteta u obradi odjeće, pokaže vještine kombinovanja odjeće, razlikuje jeftin od skupog izgleda, dress kodove i principe smart shopping-a, osvojiće plaketu „LidaMard Skilful Fashionista“ i vrijedan poklon iz neke od LidaMard kolekcija.

Goste će zabavljati DJ Roko, biće priređena promocija ugovora o ekskluzivnom zastupništvu vodećeg proizvođača ljepljivih platna Freudenberg Vlieseline, nekoliko iznenađenja i VIP prijem.

 

Portal Analitika