Politika

Branko Golubović predsjednik OO Pozitivne u Herceg Novom

Pozitivna Crna Gora osnovala je danas Opštinski odbor Herceg Novi, a za predsjednika je izabran Branko Golubović, saopšteno je iz te stranke.
Branko Golubović predsjednik OO Pozitivne u Herceg Novom
Portal AnalitikaIzvor

Izražavajući zahvalnost na ukazanom povjerenju, Golubović je kazao da vjeruje da će novoformirani Opštinski odbor kroz budući rad i djelovanje ostvariti sva programska načela Pozitivne Crne Gore u cilju korjenitih promjena neophodnih za oporavak Herceg Novog.

- Svjedoci smo da je Herceg Novi grad koji je mnogo više zaslužio od onoga što mu je dato ili bolje rečeno oduzeto. Pozitivna Crna Gora kao i naš Odbor imaju obavezu kako prema sebi tako i prema budućim generacijama da revitalizujemo i osposobimo sve relevantne privredne i turističke potencijale neophodne za ekonomski oporavak i razvoj grada. Poboljšanjem turizma i izgradnjom porušenih hotela i otvaranjem novih radnih mjesta kako je kazao Golubović, jedino je moguće obezbjediti mladima izvjesnu budućnost zbog koje će ostajati u Herceg Novom - naglasio je Golubović.

On je pozvao sve građane koji istinski žele promjene i ekonomski oporavak tog grada da se pridruže Pozitivnoj, "jedinoj građanskoj opciji kako bi zajednički pomogli u ostvarenju cilja za bolji i pozitivni Herceg Novi".

Portal Analitika