Komentar

DNP: Crna Gora najveći koncentracioni logor u ovom dijelu Evrope

U moru tragikomičnih odluka aktuelnog režima uklapa se i današnja da se javna rasprava o nacrtu Zakona o slobodi vjeroispovijesti organizuje u ogradom i jakim policijskim snagama opasanoj staroj zgradi vlade, koja je tako više podsjećala na nacistički logor nego na zgradu za sastanke. Da se radi o svojevrsnoj farsi govori i podatak da je bilo dozvoljeno samo delegiranim predstavnicima da prisustvuju “javnoj” raspravi a da su stotine zainteresovanih građana onemogućene barikadama da uzmu učešće i saopšte svoje stavove, ocijenio je funkcioner Demokratske narodne partije Jovan Pejović.
DNP: Crna Gora najveći koncentracioni logor u ovom dijelu Evrope
Portal AnalitikaIzvor

„Ovaj čin najslikovitije govori kakve su vjerske, ali i sve druge slobode u Crnoj Gori. Kada se tome dodaju aktivnosti udbe koja je zastrašivala građane da se danas ni slučajno ne pojave na javnoj raspravi na koju su javno pozvani, kao i jutrošnje hapšenje članova motociklističke grupe “Noći vukovi” koja je najavila učešće u pomenutoj raspravi jasno se vidi u kakvoj državi živimo. Da je svekolika Crna Gora opasana bodljikavom žicom i da živimo u društvu u kome su demokratska prava građana pogažena a građani poniženi i obespravljeni osjeća se na svakom koraku. Majstori za podjele prepustili su ulogu izvođača radova poslednjem balkanskom diktatoru i napravili od Crne Gore najveći koncentracioni logor u ovom dijelu Evrope“, naveo je Pejović u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Kako dodaje, time aktuelni režim sa otimačina, krađa, kriminala i korupcije, koji cvetaju u Crnoj Gori pažnju građana želi skrenuti u drugom pravcu izazivajući podjele među jednim te istim narodom na najtananijim ljudskim osjećanjima kakva su nacionalna i vjerska pitanja.

„Istinska Crna Gora se danas srami pred činjenicom da se javne rasprave u dvadeset prvom vijeku u državi koja pretenduje biti članicom EU organizuje u salama opasanim

žicom i kordonima policije i tako putem prinude nastoje usvojiti zakoni koji imaju za cilj otimanje hramova Mitropoliji crnogorsko-primorskoj stožeru crnogorske državnosti.“, zaključio je Pejović.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_76332
16.09.2015. 18:47

KARA RADUSIN ---Kakve Resavske lažibajke,zar vaša duhovna i politička ideologija nije stvorila najveći pokolj i genocid u Evropi ,đe vam je obraz.Sad bi to rado viđeli u Crnoj Gori ali sa pristojnog odstojanja i da gurnete u sukob a vi ni luk jeli ni luk mirisali.

2
0
G Guest_23877
16.09.2015. 11:19

Zašto se objavljuju ove budalaštine. Ako je neko političar, zar mora svakava budalaština da se objavi. Ovo neko sa strane da čuje da se zamisli. Ovi su gori od Nove....i od goreg ima gore.

4
1
G Guest_9373
15.09.2015. 11:36

To i treba tako kad svoje simpatizere za demokratski dijalog pripremate tako da im natrpate džepove kamenjima. Kad je CG vec logor zašto se ne preselite u suncem obasijanu demokratiju u kojoj caruje SPC i Vučic. Pravi Crnogorci ce vas radi ispratiti...

3
1
G Guest_12031
14.09.2015. 17:08

Stvarno se nasmijah, na ovo da je Crna Gora koncentracioni logor, i svatih da ovaj nezna sto znaci ovo koncentracioni, bas veliku glupost izvalise ovi iz DNP, ali nije ni čudo kada znamo ko ih predvodi, ovaj zabezeknuti.

10
1
A Analitičar
14.09.2015. 16:28

Ako se reče JAVNA razprava, ne znači da svak može doć i drobit što mu na'm pane. Javna razprava PODRAZUMIJEVA sudjelovanje KOMPENTENTNIJEH i RELEVANTNIJEH ljudi, a ne bukače s ulice. Ali, zborit vama ili zidu, efekat je isti.

10
1
G Guest_6344
14.09.2015. 15:07

Oni pricaju od 21-om vijeku, a podrzavaju Amfilohija. Koncentracioni logor im je pamet jer niko na ovoj planeti do cetnici iz Crne Gore ne vidjese konc logor nego je Crna Gora vodeca u pristupu EU i NATO. Ma kako je to moguce da niko ne vidi sto vide velikosrbi iz Crne Gore. Posljednji primjeri konc logora u Evropi su bili u Bosni 90-ih a napravili su ih vasi ideoloski preci i idoli.

25
2