Muzika

Maša Vujadinović i Teodora Šćepanović iz Podgorice prošle dalje

Podgoričanke Maša Vujadinović i Teodora Šćepanović obezbijedile su plasman u naredni krug muzičkog takmičenja ,, Pinkove zvezdice“. Maša Vujadinović otpjevala je numeru ,,Piece of my heart“ i dobila sljedeće komentare žirija.
Maša Vujadinović i Teodora Šćepanović iz Podgorice prošle dalje
Portal AnalitikaIzvor

Meni se konačno nešto desilo na bini – bila je zadovoljna onim što je čula Goca Tržan. A Jelena Tomašević-Bosiljčić sjetila se da je Maša učestvovala na dječjoj ,,Pjesmi Evrovizije“. – Apsolutno je jasno da si ti jedna izgrađena pjevačica. Tvoja boja glasa mi je najviše za ,,Rokset“. Razmisli – poručila je Jelena Tomašević-Bosiljčić. Njena sugrađanka Teodora Šćepanović predstavila se žiriju sa pjesmom ,,Korake ti znam“. – Nešto mi je čudno, ne znam kako to da objasnim sada. Što bi rekao Hari, neku hranu ili voliš ili ne. Mnogo vokala pušta na nekim mjestima. Nije mi bila po mjeri ova tvoja interpretacija – rekla je Goca Tržan. Milan Stanković istakao je da je možda bio problem i u pjesmi, te da je trebalo da izabere neku drugu. Uprkos podijeljenim komentarima, Teodora Šćepanović prošla je u dalji krug takmičenja. Oduševljenje žirija izazvao je dječak po imenu Žarko Pribaković interpretacijom pjemse , Swing Low Sweet Shariot.“ U naredni krug takmičenja nijesu prošle Ivona Odicki, Anita Bubnjević, Jelisaveta Milinić, Irina Nikolić i Ružica Rupić. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.