Moda

Modni spektakl „Sense of Beauty“ na Svetom Stefanu

U saradnji sa Adriatik Proterties “Sveti Stefan”, d.o.o. Kuća mode i ljepote „Zoran“ organizuje modni spektakl za pamćenje „Sense of Beauty“, koji će, nadamo se, prerasti u tradicionalnu manifestaciju. Na ovom događaju će nastupiti renomirana imena iz svijeta mode i to gospodin Michalis Maniatis , zvanično najbolji grčki kreator dok će našu zemlju predstavljati Marina Banović, naša najbolja kreatorka. Gospodin Maniatis je studirao istoriju umjetnosti, a usko cpecijalizirao istoriju odjeće. Njegove kreacije odlikuju prefinjena elegancija, istančana sofisticiranost i kvalitetni materijali. Kolekcije gospođe Banović nepotrebno je bliže predstavljati našoj javnosti, samo ćemo napomenuti da njen prepoznatljiv stil odlikuje savremenu i jaku ženu koja je istovremeno ženstvena i nježna. Šminku i frizuru svih modela radiće tim Kuće mode i ljepote „Zoran“.
Modni spektakl „Sense of Beauty“ na Svetom Stefanu
Portal AnalitikaIzvor

Nakon toga slijedi šou koji će upriličiti predstavnici Kuće mode i ljepote „Zoran“ zajedno sa gospodinom Brianom Suhrom, jednim od najpoznatijih evropskih frizera i stručnjaka za koloring.

U muzičkom dijelu nastupiće Marija Božović i Bane Nedović. Nakon dešavanja biće upriličen prigodan koktel.

Spektakl će se održati na Svetom Stefanu, Agori, dana 30. avgusta sa početkom u 21h.

Osim navedenog, d.o.o. Kuća mode i ljepote „Zoran“ organizuje seminar za odabrane frizere iz Crne Gore i regiona, i to 29. i 30 avgusta, po principu „Look & Learn“. Seminar će voditi gospodin Brian Suhr, a održaće se takođe na Agori kod  Svetog Stefana.

Očekujemo da će predstojeći događaji umnogome doprinijeti modnoj i kulturnoj sceni naše zemlje. 

Portal Analitika