Fudbal

Nedović: Zasluženo smo osvojili trofej

Trener Mladosti Aleksandar Nedović nakon osvajanja Kupa Crne Gore rekao je da njegov tim sam kriv ,,što se utakmica ovako razvijala“.
Nedović: Zasluženo smo osvojili trofej
Portal AnalitikaIzvor

- Nakon apsolutne dominacije do prvog gola napravili smo četiri vezane greške, što je nedopustivo za ovaj nivo. Ali, bili smo hendikepirani neigranjem velikog broja igrača, Adamović je stisnuo zube i igrao pod injekcijama, moglo je da se završi na najgori način... Ali, kada vas najbitniji faktor u fudbalu, sreća, nagradi, onda dođete do rezultata, a trofej smo
ove sezone zaslužili igrama i prevashodno ponašanjem.

Nedović je rekao da mu prvi trofej u trenerskoj karijeri mnogo znači.

 - Imam 36 godina i satisfakcija mi je što sam poslije četiri godine trenerskog rada uzeo trofej. Ali, znam i gdje sam griješio tokom sezone, nijesam uspio da izguram na oba fronta što mi je u jednom periodu bio cilj. Ali, sakupio sam dosta iskustva, iskusio i borbu za opstanak i osvajanje trofeja. Ide sve svojim tokom i, Bože zdravlja, biće sve kako treba - rekao je talentovani trener.

Treneru Petrovca Miloradu Malovraziću ovo je bilo drugo finale Kupa Crne Gore. Oba je izgubio, prvi put u ulozi trenera Lovćena, upravo od svog sadašnjeg kluba poslije produžetaka. I sinoć je bio blizu, malo je falilo da trofej pođe na Primorje. 

- Ponosan sam na ove momke kojima sam trener i ne mogu biti razočaran jer su dali sve od sebe. Utakmica je prelomljena u onom momentu kada je naš golman dobio crveni karton. Imali smo neke stopostotne šanse, šteta što ih nijesmo iskoristili. Ovog puta nijesmo imali sreće - istakao je Malovrazić.

- Taktički smo odigrali veoma dobro, bez obzira što smo imali igrača manje. Poslije isključenja prešli smo na sistem 4-4-1 i uspjeli da stvorimo nekoliko šansi, iako su momci više razmišljali o tome kako da odbrane rezultat. Probali smo da napadnemo pred kraj, međutim, teško je fizički izdržati sve to - poručio je Malovrazić.

Portal Analitika