Fudbal

Kasiljas ostaje, Pepe dobio novi ugovor

Iker Kasiljas je preživio još jednu smjenu na golu Reala! Poslije sezone koju će svi u Kraljevskom klubu pokušati što prije da zaborave, prvi čovjek madridskog kluba Florentino Perez je u utorak uveče održao je hitan sastanak sa kapitenom, poslije čega je izdato zajedničko saopštenje - Iker Kasiljas ostaje na golu Reala bar još jednu sezonu.
Kasiljas ostaje, Pepe dobio novi ugovor
Portal AnalitikaIzvor

Nije to bio Perezov rođendanski poklon za španskog asa, koji danas puni 34 godine, niti Ikerov 25. rođendan u klubu znači da David De Hea neće doći na Santjago Bernabeu, kao što već bruji cijela Evropa, već samo jedno - Kasiljas je zaslužio da se od svoje prve ljubavi oprosti na dostojanstven način. 

Prekaljeni španski čuvar mreže ima još dvije godine ugovora, po kojim će zaraditi 7.500.000 eura u prvoj, odnosnoj 7.000.000 u drugoj sezoni, a predstojeći meč sa Levanteom neće biti njegov oproštajni, kao što mnogi pišu. 

"Kakav oproštaj, još sam gladan za trofejima i uspjehom", poručio je Kasiljas i nastavio:

"Moja je želja da karijeru završim ovdje i to se neće promijeniti".

Ipak, ostanak 34-godišnjeg asa nije jedina odluka koju je Florentino Perez donio, pošto je i Pepe dobio novi jednogodišnji ugovor, što znači da bi klub mogao da napušti tek juna 2017. godine. Ali, tu nije kraj. 

Naime, igrači su zatražili od predsjednika Kraljevskog kluba da Karlo Anćeloti nastavi svoju misiju u Realu, što samo još jednom pokazuje koliko povjerenje Karleto zapravo uživa među fudbalerima i potvrđuje glasine da je uvijek bio omiljen, đe god da se pojavi... Međutim, evropski mediji bruje o tome da u klub uskoro stiže Jigen Klop, te da je kraj za Anćelotija blizu... (mozzartsport)

Portal Analitika