Fudbal

Mančester siti odredio cijenu za crnogorskog napadača

Mančester siti spreman je da proda Stevana Jovetića ovog ljeta, ali ne za cijenu manju od 28 miliona eura, objavio je juče Dejli Mejl.
Mančester siti odredio cijenu za crnogorskog napadača
Portal AnalitikaIzvor

Novinar londonskog lista Sajmon Džons napisao je da je Siti spreman da smanji cijenu za koju je doveo Jovetića prije dva ljeta iz Fiorentine za samo tri miliona eura. Za našeg reprezentativca zainteresovani su Liverpul I Inter.

- Jovetić je odigrao 26 mečeva u sezoni i postigao pet golova, ali tek mu je 25 godina I u Sitiju vjeruju da on i dalje vrijedi onoliko za koliko je plaćen na ljeto 2013. godine. Napadača su mučile povrede i nikad nije dobio priliku da igra u kontinuitetu u startnoj postavi - napisao je Džons.

Po njegovim saznanjima, zainteresovani klubovi su ,,građanima“ iz Mančestera do sada nudili oko 20 miliona eura, ali to definitivno neće biti dovoljna cijena obeštećenja. Podgoričanin od marta nije igrao za Siti zbog povrede, a krajem januara klub je saopštio da ne računa na Crnogorca u završnici Lige šampiona. Inter je i u januaru pokušao da ga dovede, ali tada Siti nije bio spreman da ga se odrekne.

Od dovođenja Jovetića definitivno je odustao Juventus, koji je za istu poziciju polušpica dogovorio transfer Argentinca Paula Dibale iz Palerma.

(Pobjeda, ARENA)

Portal Analitika