Fudbal

Šok za Real, Modrić završio sezonu!

Za Luku Modrića, jednog od ključnih igrača Real Madrida na sredini terena, sezona je završena! Hrvatski reprezentativac istegnuo je ligamente koljena na utakmici sa Malagom i prema izvještajima iz Španije sljeduje mu šest sedmice pauze.
Šok za Real, Modrić završio sezonu!
Portal AnalitikaIzvor

A to znači da propušta sve ključne mečeve u borbi za dva preostala trofeja (Primeru i Ligu šampiona). Uz tračak nade: mogao bi da se oporavi za eventualnu finalnu utakmicu u borbi za naslov prvaka Evrope. Naravno, pod uslovom da ekipa Karla Anćelotija najprije eliminiše Atletiko (prvi meč 0:0), a zatim bude uspješna i u polufinalu i tako rezerviše kartu za Berlin.

„Izuzetno smo zabrinuti zbog Modrićeve povrede. On je sjajna igrač, daje nam sigurnost u pasu, može da postiže golove i sigurno će nam nedostajati ako se progonze ispostave tačne“, pojadao se medijima poslije meča sa Andalužanima Hames Rodrigez, strijelac drugog kola u pobjedi od 3:1.

Novinari As i Marke prenose da je Modrić poslije meča briznuo u plač, a stadion Santjago Bernabeu je napuštio na štakama. Baš kao i Geret Bejl, koji je povrijedio list i sljeduju mu najmanje dvije sedmice pauze. A to znači da ni on neće moći da igra protiv Atletika u meču u kome je Realu potrebna bilo kakva pobjeda kako bi se plasirao među četiri najbolja kluba Evrope. Povoljna okolnost je da se u stroj, poslije preventivnog odmora, vraća napadač Karim Benzema.

Osim četvrtfinalnog revanša Lige šampiona, Bejl neće biti na raspolaganju Anćelotiju ni za utakmice protiv Selte i Sevilje u gostima, a propustiće i duel sa Almerijom kod kuće, dok će osim pobrojanih Luka Modrić odsustovati i sa susreta u kojima Real za protivnike ima Valensiju i Hetafe (kući), Espanjol (na strani).

(mozzartsport)

Portal Analitika