Društvo

HG "Budvanska rivijera" donirala stacionarni inkubator Institutu za bolesti djece

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera danas su na Institutu za bolesti djece odjeljenja za neonatologiju Kliničkog centra Crne Gore donirali donirali stacionirani inkubator. Svečanom uručenju medicinske opreme prisustvovali su dijelom članovi Odbora direktora i Menadžmenta Kompanije, kao i osoblje Kliničkog centra.
HG "Budvanska rivijera" donirala stacionarni inkubator Institutu za bolesti djece
Portal AnalitikaIzvor

"Kao društveno odgovorno preduzeće Hotelska grupa konstantno opredjeljuje određena sredstva sa ciljem omogućavanja boljeg funkcionisanja zajednice, a posebno je to od značaja ako se  rješavaju pitanja iz oblasti zdravstvene zaštite.

Uvažavajući potrebe Instituta za bolesti djece, istovremeno posebno cijeneći značaj stvaranja jednakih mogućnosti  i prava na zdravlje najmlađih, Odbor direktora je donio  odluku o kupovini inkubatora", saopšteno je iz "Budvanske rivijere".

Prioritet u proceduri nabavke proizvoda, kako su kazali, bio je kvalitet, te s toga i izbor najboljeg ponuđača, kako bi medicinska oprema bila sa odgovarajućim referencama koje odgovaraju potrebama liječenja ugroženih.

"Doniranje stacioniranog inkubatora šansa je ka širenju mogućnosti ostvarivanja zdravstvene zaštite najmlađe populacije i još jedan je korak u nizu humanitarnih aktivnosti  Hotelske grupe "Budvanska rivijera". Ovaj oblik donacije može biti dobar model koji bi trebalo da slijede i ostale kompanije u Crnoj Gori, čime bi segment društvene odgovornosti  sigurno bio na višem nivou", navodi se u saopštenje dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.