Turizam

Predstavnici “RV Touristik” u studijskoj posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i turističke agencije “Kompas” iz Budve, predstavnici njemačkog turoperatora “RV Touristik” borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori, u periodu od 26 - 29. marta.
Predstavnici “RV Touristik” u studijskoj posjeti Crnoj Gori
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Posjeta je organizovana uz podršku lokalnih turističkih organizacija Cetinja, Budve, Kotora i Danilovgrada.

Agenti njemačkog turoperatora tokom posjete smješteni su u hotelu “Avala Resorts &Villas” u Budvi. Tokom prva dva dana boravka u Crnoj Gori obišli su Nacionalni park Skadarsko jezero, manastir “Ostrog” i vinski podrum “Šipčanik”, gdje su imali priliku da degustiraju crnogorska vina.

U subotu, 28. marta ova studijska grupa boraviće u posjeti Cetinju gdje će obići Muzej Kralja Nikole i Njeguše. U nastavku posjete, planiran je obilazak Bokokotorskog zaliva i Gospe od Škrpjela.

RV Touristik je kompanija koja već dvije godine dovodi grupe turista iz Njemačke u Crnu Goru u pred i post sezoni. Očekuje se da će posredstvom ovog turoperatora ove godine oko 1.000 gostiju iz Njemačke boraviti u sedmodnevnoj posjeti našoj zemlji u periodima pred i post sezoni.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.