Moda

15. “GP Contour” fashion connection

U organizaciji modne agencije “Mondaine models”, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Podgorica, 6. i 7.aprila, u Atlas Capital centru biće održan 15. “GP Contour” fashion connection. Prvu, “Dukley gardens” noć, otvoriće specijalna gošća iz Dubai-a, Jelena Jakovljević Bin Drai, sa luksuznom kolekcijom “Duchess by Jelena”.
15. “GP Contour” fashion connection
Portal AnalitikaIzvor

Ovoj dizajnerki rodom iz Srbije, bivšoj miss Jugoslavije, supruzi šeika i milionera Saida Bin Drai-a, majci troje djece i uspješnoj poslovnoj ženi, ovo će biti prvo predstavljanje kolekcije van Emirata. Nakon Jelene publici će se predstaviti srpski dizajneri Nikola Marjanović i Ines Janković kao i regionalna modna kuća “Bellissima” koja će predstaviti kolekciju za prljeće – ljeto 2015. Mlada Bojana Rosić iz Bara biće jedina Crnogorka koja će na 15. Connection-u, iste večeri, predstaviti novu kolekciju večernjih haljina. Nikola Marjanović crnogorskoj publici će se prvi put predstaviti ekskluzivnim ručnim radom, odnosno kolekcijom inspirisanom ženom specifičnog životnog stila, dok će Ines Janković u okviru svog brenda “Ines atelier” prikazati kolekciju “Contradiction” za jesen-zimu 2015/16. Posjetioci “Dukley gardens” noći imaće priliku da vide i prezentaciju ruske dizajnerke Manane. Druge “Alegra krstarenja” večeri, 7.aprila, ljubitelji mode uživaće u velikoj samostalnoj reviji srpske modne kuće “Mona” koja će prikazati kolekciju za novu sezonu. Zvanice će nakon revija prve večeri uživati na after party-u u Hard Rock Café-u dok će domaćin koktela nakon Monine revije biti lounge bar “Elit”. Modele poznatih modnih kuća i dizajnera nosiće najbolji manekeni iz Crne Gore i Srbije, a “Mondaine models” daće priliku i najboljim polaznicima njihove škole manekenstva “Catwalk” kroz koju upravo prolazi 8. generacija. Za šminku i frizuru pobrinuće se ekipa Zorana Vukčevića.

Modna agencija “Mondaine models” i Turistička organizacija Podgorice zajedničkim snagama, kroz još jedan događaj nastavljaju sa promocijom sadržaja Glavnog grada,  ovoga puta s posebnim akcentom na biznis turizam i profilaciju biznis posjetilaca kao dominantne grupe. 

Portal Analitika