Politika

Izabrano Predsjeništvo OO Pozitivne Danilovgrad

Predsjeništvo Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Danilovgrad izabrano je danas. Na predlog predsjednika OO Danilovgrad, Borislava Burića za potpredsjednika je izabran Nenad Prelević, a za člana i ujedno sekretara Nada Ćeranić.
Izabrano Predsjeništvo OO  Pozitivne Danilovgrad
Portal AnalitikaIzvor

Iz Opštiskog odbora Danilovgrad je saopšteno da će Pozitivna Crna Gora u narednom periodu biti posvećena daljem snaženju infrastrukture u tom gradu, a kroz rad i djelovanje predstavnika stranke u gradskom parlamentu uticati  da se na efikasan i profesionalan način rešavaju lokalni problemi i odgovori osnovnim potrebama  garada i građana.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
r realista
12.03.2015. 21:53

To su vjerovatno jedina dva člana Pozitivne u DG , a od njih dvojice jedan sigurno glasa DPS, a ovaj drugi se još dvoumi

1
0