Marketing

Budva osvojila BEST BUY AWARD kao destinacija za vikend odmor

Budva je pobjednik istraživanja Best Buy Award 2015/2016, u kategoriji: “destinacija za vikend odmor” koja pruža visok kvalitet ponuđenih sadržaja po prihvatljivim cijenama, kazala je PR menadžerka Budve Darja Marović.
Budva osvojila BEST BUY AWARD kao destinacija za vikend odmor
Portal AnalitikaIzvor

Istraživanje Best Buy Award u Crnoj Gori sprovedeno je u februaru 2015. godine od strane organizacije ICERTIAS, a obuhvatilo je oko 60 privrednih kategorija iz različitih sektora: trgovina, prehrana, obuća, odjeća, kućni aparati, telekomunikacije, financijski sektor i dr.

U istraživanju sprovedenom u Crnoj Gori ispitani su građani (njih 1.200) – koji su to proizvodi, usluge i kompanije, koji po njihovom mišljenju na lokalnom tržištu nude apsolutno najbolji odnos cijene i kvaliteta, u brojnim specifičnim kategorijama.

Među pitanjima koja su postavljena crnogorskim građanima, bilo je i sljedeće, najvažnije i glavno pitanje cijelog istraživanja: “Navedite naziv destinacije za vikend odmor koja po Vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta u Crnoj Gori:”

Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorio: Budva.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.