Fudbal

VIDEO: Trener iz Rusije udario dijete!

U pitanju je meč mlađih kategorija u Moskvi, klinci Lokomotive protiv ekipe Maksimu Breteva iz ruske prijestionice. Trener jedne od ekipa je pozvao klinca nezadovoljan njegovom igrom i vjerovatno napravio nešto zbog čega ne samo da treba da izgubi posao...
VIDEO: Trener iz Rusije udario dijete!
Portal AnalitikaIzvor

Dječak se zove Igor Jegorov, rođen je 2007. a "trener" je Valentin Pavlov. On tvrdi da je malom samo htio da pokaže kako da šutne loptu.

"Ne znam što vas to zanima, htio sam da mu pokažem kako da jače šutne loptu. On je poskočio, uplašio se i pao. Bio je to incident, ne mogu da vjerujem da mislite da sam ga udario", tvrdi trener.

"Izvinio sam se, imam dvoje djece, uplašili smo se svi, ali nije bilo namjerno. Roditelji me dobro poznaju, znaju da ga nisam namjerno udario. Sa tom djecom sam više nego sa svojom. Jedan od mojih klinaca igra fudbal u akademiji", kaže Pavlov.

On je inače školovan trener, završio je fakultet za fizičko obrazovanje, radi kao profesor u školi, učestvovao je u programu "Djeca Rusije", gdje je podučavao maloljetne delikvente. (sportske.net)

Portal Analitika