Zanimljivosti

OTVOREN HARD ROCK CAFE PODGORICA: Prvi Hard Rock Cafe u Regionu počeo sa radom

Hard Rock Cafe Podgorica danas je otvorio svoja vrata i time zvanično počeo sa radom. Prvi Hard Rock Cafe u Regionu, površine 800 kvadratnih metara, otvoren je u Atlas Capital Centru. Objekat uključuje kafe i restoran sa 170 mjesta za sjedenje, prepoznatljivi i živopisni bar, prostranu terasu, salu za sastanke, binu za nastup bendova, kao i Rock Shop. Smješten u ekskluzivnom i najvećem komercijalnom centru u zemlji, novi Hard Rock Cafe će nesumnjivo predstavljati atrakciju za građane, kao i posjetioce i turiste.
OTVOREN HARD ROCK CAFE PODGORICA:  Prvi Hard Rock Cafe u Regionu počeo sa radom
Portal AnalitikaIzvor

Memorabilije iz Hard Rock famozne kolekcije krase zidove Hard Rock Cafe Podgorica, uključujući predmete koji su pripadali legendarnim, kao i savremenim muzičarima iz cijelog svijeta, kao npr. akustična gitara Ričija Sambore, Santanina električna gitara, Madonin Zlatni album, U2 plava denim jakna i još mnogo toga.

Gosti Hard Rock Cafe-a Podgorica mogu uživati u svježem, veoma kvalitetnom Hard Rock osnovnom meniju, uključujući svima omiljeni Legendary Experience meni, na kojem se nalazi autentičan izbor legendarnih burgera, ali i popularna rebarca, piletina i ostali specijaliteti na meniju.

Pored hrane, nagrađivani Hard Rock Cafe meni uključuje Hurricane (Uragan), Margaritu, pića po recepturi poznatih, kao i Alternative Rock (bezalkoholna) pića, sva dostupna u popularnim Hard Rock suvenir čašama. Hard Rock kokteli se spremaju na licu mjesta, kao i hrana, i autentični su kao što su to i memorabilije na zidovima.

Rock Shop nudi predmete inspirisane rokenrolom, kao i kolekcionarske Hard Rock Cafe proizvode u ekskluzivnom ambijentu unutar kafe-a. Proizvodi jedinstvenog dizajna, sa logotipom Hard Rock Cafe Podgorica, mogu se kupiti samo na ovom mjestu, što dodatno uvećava privlačnost svakog predmeta.

Od osnivanja 1971, Hard Rock je posvećen mnogim filantropskim povodima i aktivnostima širom svijeta, a Hard Rock Cafe Podgorica takođe donosi takvu posvećenost lokalnom tržištu. U svakom Hard Rock gradu, zaposleni imaju prioritet da postanu vrijedan partner zajednice. U formi fondova, hrane i pića, robi i volontiranju, Hard Rock Cafe Podgorica će pomagati zajednicu, kao i učestvovati u globalnim korporativnim filantropskim inicijativama.

 

O Hard Rock International

Sa ukupno 197 objekata u 62 zemlje, uključujući 151 Cafe,  21 hotel i 10 kazina, Hard Rock International (HRI) predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija u svijetu. Počev of gitare Erica Claptona, Hard Rock posjeduje najbolju kolekciju muzičkih memorabilija na svijetu, koja je izložena u svim Hard Rock objektima. Hard Rock je takođe prepoznatljiv po koncertima, modnim proizvodima (npr. brendiranim majicama) i proizvodima koji su usko povezani sa muzikom, kao i nagrađivanom website-u. HRI je vlasnik globalnog znaka svih Hard Rock brendova. Kompanija posjeduje i vodi lokale u svjetskim metropolama poput Londona, Tokija, Njujorka, San Franciska, Sidneja i Dubaija. Takođe je vlasnik hotela i kazina širom svijeta. Destinacije uključuju dva najuspješnija hotel i kazino objekta u Tampi i Holivudu (Florida), oba u vlasništvu HRI majke kompanije - The Seminole Tribe of Florida, kao i druge uzbudljive lokacije kao što su Bali, Čikago, Kankun, Ibica, Las Vegas, Makao i San Dijego. Za više informacija posjetiti: www.hardrock.com.

 

O Abu Dhabi Financial Group

ADFG (Abu Dhabi Financial Group) je investiciona grupacija, sa sjedištem u Abu Dhabi-u, specijalizovana za investicije u oblasti nekretnina. Kompanija je prisutna ne samo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nego je trenutno i najveći investitor luksuznih rezidencijalnih objekata u Centralnom Londonu, kao i značajnih investicija u jugoistočnoj Evropi. ADFG je prisutan u Crnoj Gori već 7 godina, kroz projekat Atlas Capital Centra, najvećeg pojedinačnog objekta tog tipa u zemlji, na preko 95,000 kvadratnih metara. U saradnji sa korporacijom Hard Rock International, grupacija je postala vlasnik franšize za Hard Rock Cafe za Region. Hard Rock Cafe Podgorica je prvi u nizu kafe-a koji će se otvoriti u ovom dijelu Jugoistocne Evrope. Pored širenja mreže Hard Rock Cafe-a u Regionu, u planu je i otvaranje Hard Rock hotela u Dubai-u. Istovremeno, ADFG se ne zaustavlja sa investicijama u Crnoj Gori. Naredni planovi su opremanje hotela u okviru Atlas Capital Centra kao i potencijalno širenje sa investicijama na crnogorsko primorje.

 

Portal Analitika