Politika

Kalezić ne predstavlja većinski stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad

Istupanje Aleksandra Kalezića, i njegova podrška Aleksi Bečiću nas apsolutno nije iznenadila, ali ona ne predstavlja većinski stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad, saopšteno je iz SNP-a.
Kalezić ne predstavlja većinski stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad
Portal AnalitikaIzvor
Od trenutka njegovog ne izbora na odborničku funkciju (u maju ove godine), pokazivao je nezadovoljstvo i stavovi koje je iskazivao nisu bili stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad. Opštinski odbor i Asocijacija mladih nije mnogo izgubila ovim napuštanjem i nadamo se da će sada, naš već bivši predsjednik mladih, dobiti dovoljno vremena da se posveti fakultetskim obavezama koje smo mi završili ili smo im kao studenti završnih godina itekako posvećeni.
Mladi SNP Danilovgrad daju apsolutnu podršku predsjedniku Srđanu Miliću i novom rukovodstvu naše partije jer partiju ne doživljavamo kao sredstvo za ostvarivanje ličnih interesa i zapošljavanje već smo u SNP-u prepoznali snagu koja može donijeti neophodne promjene Crnoj Gori i spremni smo svu svoju energiju posvetiti osnaživanju SNP-a. 
Smatramo da smo i mi, i još mnogo mladih ljudi u svim gradovima u Crnoj Gori, dali veliki doprinos rezultatu SNP-a na prethodnim lokalnim izborima, ne manji nego Bečić ili Kalezić.
Ne postoji ni jedan pojedinac koji može svojim odlaskom naštetiti SNP-u jer je SNP najpostojanija i najsnažnija Partija u Crnoj Gori. Snažnija i od DPS-a, jer članove SNP-a ne uključuje interes i strah već ideja. Čiji god motivi su drugačiji, on se dugo ne zadržava u SNP-u, a to se, evo, već po četvrti put, dokazuje, navodi se u saopštenju koje su potpisali 
Nikola Šćepanović, potpredsjednik Asocijacije i član GO, Ivana Rešetar, potpredsjednica opštinskog odbora iz Asocijacije mladih i odbornica, Marko Radonjić, odbornik, Jelena Šćepanović i Milenko Kovačević i članovi Asocijacije mladih i Opštinskog odbora
.
Portal Analitika