Politika

Đukanović čestitao Dan opštine Bijelo Polje

Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 03. januara - Dana opštine Bijelo Polje, čestitku predsjedniku Opštine Aleksandru Žuriću, predsjedniku Skupštine opštine Džemalu Ljuškoviću, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice i svim građanima Bijelog Polja.
Đukanović čestitao Dan opštine Bijelo Polje
Portal AnalitikaIzvor
„Građani Bijelog Polja slave svoj praznik na početku godine, u kojoj očekujemo ostvarenje realnih šansi i prognoza za duplo veći rast ekonomije u odnosu na 2014. godinu, koja se može okarakterisati uspješnom i kada se radi o BDP, konsolidaciji finansija, stvaranju pretpostavki za početak realizacije krupnih infrastrukturnih projekata u oblasti saobraćaja, energetike i turizma, kao i na planu daljeg progresa u procesu evropske i evroatlantske integracije“ - istakao je predsjednik Vlade.
 
Premijer Đukanović je izrazio uvjerenje da ćemo 2015. pamtiti kao godinu poziva Crnoj Gori za članstvo u NATO, i otvaranja novih poglavlja u pregovaračkom procesu sa EU.
 
„Siguran sam da će podsjećanja, u ovim prazničnim danima, na ostvarene rezultate i na ambiciozne planove koje imamo, predstavljati novi podsticaj za lokalnu upravu i za građane Bijelog Polja da sa još više elana krenu u realizaciju projekata od interesa za dalji napredak grada i za sve građane bjelopoljskog kraja. To će biti i najbolji doprinos ukupnom razvoju i napretku Crne Gore, u čemu je Bijelo Polje imalo, i ima svoje posebno mjesto i ulogu“-navedeno je u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića.
Portal Analitika