Podgorica

Dom zdravlja Podgorica: Dežurni objekti tokom praznika

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, zdravstvena zaštita građanima Glavnog grada pružaće se u zdravstvenim objektima Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta, saopšteno je Portalu Analitika iz Službe za odnose s javnošću Doma zdravlja Podgorica.
Dom zdravlja Podgorica: Dežurni objekti tokom praznika
Portal AnalitikaIzvor

- Izabrani doktori za odrasle u zdravstvenim objektima Nova varoš i Konik ordiniraće tokom praznika od 7 do 21 sat, a u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovici od 7 do 15 sati. Izabrani doktori za djecu zdravstvenu zaštitu pružaće u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno – navodi se u saopštenju.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

- Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i u prazničnim danima nalozi primati u zdravstvenom objektu Konik od 7 do 19 sati, dok će se terapija po nalogu izabranog doktora, davati svakog dana u istom terminu u stanu pacijenta. Sanitetski transport radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

Iz Doma zdravlja Podgorica dodaju da će za vrijeme božićnih praznika u zdravstvenom objektu Konik raditi izabrani doktor za žene od 7 do 14 sati, a specijalistička interna ambulanta u zdravstvenom objektu Nova varoš od 7 do 21 sat.

Portal Analitika