Društvo

VIDEO: Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj o saobraćajnoj nesreći na putu Bar - Ulcinj

Nakon sinoćne saobraćajne nesreće na putu Bar – Ulcinj prilikom koje je jedna žena poginula, a 30 putnika je lakše ili teže povrijeđeno kada je autobus albanskih registarskih oznaka, oko 18 sati, sletio sa puta kod mjesta Velji točak, kod groblja u Mrkovskom polju u Bar je stigao Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj sa saradnicima.
VIDEO: Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj o saobraćajnoj nesreći na putu Bar - Ulcinj
Portal AnalitikaIzvor

Nakon sastanka gradonačelnika Bara i Ulcinja sa albanskim ministrom zdravlja i ambasadorom Albanije u barskoj bolnici Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj se zahvalio u  ime svih povrijeđenih i u ime vlade Albanije svim institucijama koje su učestvovale u intervenciji nakon nesreće i osoblju bolnice u Baru na pomoći koju su pružili svima koji su bili povrijeđeni.

- Nažalost dogodila se tragedija koja je za posljedicu imala jedan izgubljeni ljudski život, i dosta povrijeđenih koji se nalaze ovdje u bolnici u Baru. Na sreću oni se ne nalaze u kritičnom stanju - kazao je Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj.

- Ono što sam mogao da primijetim i što sam čuo i od ljudi koji se nalaze ovdje je nesebična i brza reakcija od svih pripadnika službi i ljudstva u bolnici u Baru i izražavamo svoje zadovoljstvo što se tiče brze intervencije i pomoći koja je pružena nastradalima nakon nesreće.U ime svih povrijeđenih i u ime vlade Albanije želio bih da se zahvalim svim institucijama koje su učestvovale u intervenciji nakon nesreće i osoblju bolnice u Baru na pomoći koju su pružili svima koji su bili povrijeđeni - naglasio je Ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj.

 

 

 

 

Portal Analitika