Abiznis

Promotivne cijene proizvoda sa žigom Dobro iz Crne

Privredna komora i preduzeće Tržnice i pijace za vikend organizuju manifestaciju tokom koje će posjetioci Mall-a of Montenegro moći da degustiraju i po promotivnim cijenama kupe proizvode označene kolektivnim žigom Dobro iz Crne Gore.
Promotivne cijene proizvoda sa žigom Dobro iz Crne
Nikola Dragaš
Nikola DragašAutor
Portal AnalitikaIzvor

Organizatori pozivaju sve zainteresovane potrošače da u susret Novoj godini priušte sebi vrhunske proizvode, sa jedinstvenim osobinama i svim najpozitivnijim obilježjima autohtonog crnogorskog prirodnog podneblja i ljudske kreativnosti, znanja i vještina.

Kolektivnim žigom Dobro iz Crne Gore označeno je 79 proizvoda 17 vodećih crnogorskih kompanija.

Pravo na korišćenje ovog žiga dobili su za natprosječan ukupni kvalitet što obuhvata fizičko-hemijski kvalitet proizvoda i usluga, poslovnu orijentaciju, primjenu međunarodnih standarda, nagrade za kvalitet, marketing.

To su proizvodi iz oblasti agroindustrije pića (vino, pivo, voda), mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi i prerađevine od mesa, kao i ostali prehrambeni proizvodi.

"Tokom pet godina realizacije projekta postignuto je da Dobru iz Crne Gore vjeruju potrošači, što je njegova najveća vrijednost koju slijedimo i organizovanjem promotivno – prodajne akcije u subotu i nedjelju", saopšteno je iz PKCG.

Foto: privrednakomora.me

Portal Analitika