Abiznis

Obuka preduzetnica o promociji novih usluga

U okviru projekta Evropskog centra za informacije i inovacije Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore, Udruženje preduzetnica Crne Gore je realizovalo dvodnevni seminar na temu: „Sposobnosti prodaje i prezentovanja -aktuelni trendovi, koncept i promocija novih usluga“.
Obuka preduzetnica o promociji novih usluga
Portal AnalitikaIzvor

Seminar je u hotelu Podgorica 22. i 23. decembra okupio 30-ak preduzetnica iz Podgorice, Nikšića, Bara, Ulcinja, Budve, koje  je sa ciljevima projekta "Enterprise Europe Network Montenegro" upoznala Ljiljana Belada iz Direkcije za razvoj MSP, a o značaju umrežavanja Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica CG.

Praktične informacije i tehnike komuniciranja, preduzetnicama malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, imali su za cilj  lakše pronalaženje poslovnih partnera, uspostavljanje poslovne saradnje i joint ventura, pristup informacijama i rezultatima istraživanja koji se odnose na inovacije, uz prednosti korišćenja interneta za kontakte i promociju. Predavač Željko Popović se bavio socijalnim mrežama i prezentacijom novih tehnika prodaje na internetu dok je novinarka Branka Čvorović akcenat stavila na saradnju sa medijima i načine javnog prezentovanja, od izjava za medije, saopštenja, pres konferencija do gostovanja u radijskim i tv studijima.  

Portal Analitika